Prológus

Egy új kezdet…






Az utolsó napok mindig a legnehezebbek…
Az utolsó napok azok, melyeken heves szívdobbanásokkal kísért megemlékezést folytatunk a múlt eltűnő pillanatain, eddigi életünk aprócska szépségein.
Az utolsó nap, az mindig valaminek a vége, és egy új kezdete.
Valamié… amit eddig még soha nem éltünk át! Valamié, amelyre talán titkon mindennél jobban vágytunk, ám mégsem mertük önnön magunknak bevallani, hogy „Hé haver! Tulajdonképpen te ezt akarod! Ezt akarod, mert pontosan ugyanolyan mazochista hülyegyerek vagy, mint száz másik rajtad kívül!”
És még ha nem is hisszük el, hogy képesek vagyunk befogadni, elfogadni az újat, valami úgyis jönni fog. Valami, ami megváltoztat mindent! Valami, ami nem adhat nekünk mást, csak egy új életet, egy új világot.
3225…
Számomra ekkor kezdődött el az új életem. Ez az a szám, ami örökre beleivódott a tudatomba.
Kieran Hamton vagyok, és holnaptól áthelyeznek a Föld testvérbolygójára, a Vegeto-ra. Hogy miért? A válasz egyszerű. Ideje végre felnőnöm, és a saját bőrömön megtapasztalni, milyen is az, ha az életedet te magad irányítod!

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó!!!! Várom a kövi részt!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kata!
    Végre, végre valami olyan blog, ami nem hétköznapi, és megfogja az érdeklődésem. A prológusod figyelemfelkeltő, és izgalmasnak bizonyuló folytatásra ad lehetőséget. Nem tudok mit írni, talán még annyit, hogy így tovább, és várom a következő részt. (Vagyis az Elsőt)

    Sokszor ölel,
    Katie Boo

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat, igyekszem lassan elkészülni az első résszel, bár írom töretlenül, hogy hosszú és tartalmas legyen! :)
    Ölelés

    VálaszTörlés
  4. Bubesz Maryette Grimes2014. január 26. 14:14

    Woow, basszameeg, nagyon tetszik a prológus! Teljesen felcsigàztàl! Tetszik a fejléced, s az még inkàbb, hogy Robert Pattinson a fõszereplõ, remélem õ marad :3
    Huhh, hàt kívàncsian vàrom az elsõ részt! ;) Hajràhajrà.

    VálaszTörlés
  5. Erre most ha tudnék nyomnék egy big lájkot drága Bubesz! <3
    Marad Robert drága, nála jobbat el sem tudok képzelni ehhez a történethez, úgyhogy csere nem várható, viszont első rész... nos a fele már megvan... hamarosan érkezik! ;)

    VálaszTörlés